INSCRIPCIONS

1.     Per cada formulari d'inscripció es podran inscriure fins a 10 coreografies. En cas que l'escola en presenti més de 10, s'hauran d'enviar en un formulari nou, o tants com sigui necessari.

2.     Les places són limitades.

3.     L’ordre d’arribada de les inscripcions, d’acord amb el reglament, serà el criteri d’assignació dels participants.

4.     Les escoles que no aconsegueixin plaça, passaran automàticament a la llista d’espera.

5.     Omplir i enviar el formulari suposa, només, una reserva de plaça durant els pròxims 20 dies naturals.

6.     Un cop nosaltres rebem la vostra inscripció, se us informarà del procediment a seguir per tal que la vostra plaça sigui assignada.

7.     El pagament s’haurà d’efectuar durant aquest període de reserva (els 20 dies pròxims que rebem el vostre formulari).

8.     Si no es compleix el punt anterior, la vostra plaça no serà assignada i quedarà automàticament disponible.

9.     El pagament de les inscripcions s’abonarà des de l’escola d’un sol cop. 

COMENÇAR LA

INSCRIPCIÓ

PREUS I TARIFES

 

1.   El preu de participació és de 20€* per cada membre del grup. 

2.   La quota és fixe i s’aplica a cada participant del grup, sense excepció.

3.   Els participants que es presentin a més d’una coreografia se’ls aplicarà un descompte del 50% a TOTES les següents actuacions                           presentades. És a dir, la inscripció de la primera actuació tindrà un cost de 20€* i, a partir de la segona, el cost serà de 10€* en cada                     actuació de més.

4.   Opcionalment, els participants podran escollir adquirir l'oferta del pack audiovisual per un cost de 15€*/coreografia/participant. Aquest pack consisteix en totes les fotografies enregistrades, tant d'escenari com de backstage, i el DVD de la seva actuació. Tot el material s'enviarà per correu electrònic la setmana següent al concurs. Aquesta opció s'haurà de cumplimentar amb la inscripció de participació al concurs.

 

*Els preus no inclouen el 21% d'IVA