summer

STARS

scroll

LET'S PERFORM TOGETHER!

STAGE D'ARTS ESCÈNIQUES

Et passes el dia cantant, ballant, ballant i cantant?

Aquest estiu sigues el protagonista de l'espectacle que crearem junts!

Vols passar un estiu inoblidable fent i aprenent més coses del que més t'agrada? Vine a crear un gran espectacle amb nosaltres, tu en seràs el protagonista!

Tria la disciplina que prefereixis (dansa, teatre musical i interpretació o remix) per protagonitzar l'espectacle que prepararem per a les famílies l'últim dia del nostre camp. Actuarem en un escenari únic enmig de la natura i mostrarem tot el que hem après i creat.

​Indagarem una mica més dins de el món de les arts escèniques, coneixent com es produeix un espectacle al costat de professionals com David Solans, Dani Anglès o Mag Lari, i molts altres. Tots ells col·laboren amb el nostre projecte i ens visitaran durant la nostra estada per parlar-nos de la seva experiència i trajectòria professional.

Port del Compte

DEL 19 AL 25 DE JULIOl DE 2020

7 dies en un entorn únic i privilegiat enmig de la natura. Ens allotjarem a 1.700m d'altura, a la casa de colònies de just a costat de l'estació d'esquí de Port del Compte.

El nostre dia a dia girarà entorn de tres blocs d'activitats diferents

 

ESCULL la DISCIPLINA per A les teves classes

TEATRE MUSICAL / INTERPRETACIÓ

Les teves classes de tecnificació estaran centrades en la interpretació, el teatre i la projecció de la veu a través de la música.

DANSA

Les teves classes de tecnificació es centraran en la tècnica de la dansa, coreografia i condicionament físic.

REMIX

Les teves classes de tecnificació es dividiran en classes de coreografia i classes d'interpretació musical.

 

ACTIVITATS EDUCATIVES

Crea, produeix i sigues el

protagonista

del teu propi espectacle.

Grup de classes i tallers en

ANGLÈS

Com no podia ser d'una altra manera, l'últim dia mostrarem tota la feina a les famílies d'una forma excepcional: amb un espectacle creat pels nostres mateixos alumnes.

El tercer bloc d'activitats que realitzarem cada dia anirà destinat a crear, organitzar i produir el gran espectacle final. Diferents grups, organitzats segons les edats de cada nen i nena, s'encarregarà d'una part de l'espectacle: des de la creació de el guió, temàtica, i producció de coreografies amb els grups de més edat, fins al disseny i producció de vestuari i escenografia amb els grups més petits.

A més, aquestes activitats en forma de classes i tallers seran dirigides i dinamitzades en anglès. Una manera divertida i distesa de millorar i practicar l'idioma aprenent noves paraules dins el món de les arts escèniques.

Aquesta única

setmana no podria

culminar d'una altra

manera que amb un GRAN

espectacle l'últim dia.

 

ACTIVITATS D'OCI

piscina.png

PISCINA

A les mateixes instal·lacions comptem amb una piscina retràctil d'aigua climatitzada que podrem gaudir cada dia, encara que el temps no ens acompanyés.

luna.png

DE NIT

Cada nit hi haurà activitats estrella: catifa vermella y photocall de benvinguda, festa de l'espuma, gala de clausura amb entrega de premis... i molts altres!

deportes.png

ESPORTS

Activitats esportives a triar: golf enmig de les muntanyes, activitats d'aventura, muntar a cavall, curses d'orientació, tobogan gegant al mig dels prats, entre d'altres.

workshop.png

WORKSHOPS

Organitzarem Diferents tallers i concursos amb temàtica Diferents: bon Ús de les Xarxes socials, fotografia, vídeo, entre moltíssims altres!

lotus-flower copia.png

MINDFULLNESS

Començarem cada dia amb una sessió de ioga i meditació en un entorn immillorable, envoltats de natura i amb el cant dels ocells com a banda sonora.

invitados.png

CONVIDATS ESPECIALS

Comptem amb coneguts professionals de primer nivell que ens parlaran sobre les seves experiències amb les arts escèniques i ens explicaran els valors d'aquest món per poder-los aplicar a la nostra vida cotidiana

COL·LABORADORS

 
phpThumb_generated_thumbnail (1).jpg
MAG LARI

ENS PARLARÀ DE...

Creació d'espectacle

Amb més de 25 anys d'experiència creant espectacles, Mag Lari vindrà a donar-nos una Master Class sobre la creació i producció d'espectacles i la seva experiència a sobre els escenaris.

Carla Vila.jpeg
CARLA VILÀ

 

ENS PARLARÀ DE...

El bon ús a les xarxes

Influencer especialista en crear i generar contingut a les xarxes. Ens explicarà tècniques i trucs artístics per crear contingut audiovisual i realitzarems un taller de com utilitzar correctament les xarxes socials i controlar les adiccions.

pol-1-1570732425361.jpg
DAVID SOLANS

 

ENS PARLARÀ DE...

Interpretació

Després de nombroses experiències a la televisió i al cinema, protagonitzant personatges com Bruno a la sèrie Merlí, David Solans ens visitarà per parlar-nos i ensenyar-nos interpretació en les arts escèniques.

David Moreno.jpeg
DAVID MORENO

 

ENS PARLARÀ DE...

Doblatge

Actor, doblador i imitador professional. Director de el parc de terror Horrorland i copropietari de l'empresa Horrorbox dedicada a crear escapament rooms i espectacles de terror. Ens ajudarà a organitzar i crear la nit terrorífica que passarem i ens ensenyarà a utilitzar la veu amb efectes del més enllà.

anna-tarres-conferenciante (1).jpg
ANNA TARRÉS

 

ENS PARLARÀ DE...

Valors esportius

Guanyadora olímpica a la disciplina de natació sincronitzada, Anna Tarrés coneix bé els valors de l'esport, treball en equip i constància. Ens impartirà una classe magistral d'aquests valors i de com aplicar-los en la vida.

20151106-DaniOHD copia.jpg
DANIEL ANGLÈS

 

ENS PARLARÀ DE...

Els valors de les arts escèniques

Director artístic de Teatre Condal de Barcelona, Dani Anglès ha dirigit els musicals més taquillers de país com Mamma Mia, la Bella i la Bèstia i Rent. Director pedagògic del nostre campus d'estiu, aplicant els mètodes d'aprenentatge que utilitza en la seva escola Aules de Barcelona.

 

Port del Comte

Un entorn immillorable, allunyat a la ciutat per tenir una immersió total durant els dies d'estiu.

Mirador 2 (Large).jpeg

INSCRIPCIONS OBERTES

NENS I NENES DE 8 A 16 ANYS

 

Necessites més informació?

ORGANITZA

logotipo-recuadro.png
bspro.png
LOGO_AMB_DANIEL_ANGLÈS_NEGRE.png
Recurso 4(1).png

® Todos los derechos reservados, BSDANSA 2020